VerticalChess

Tijd om je schaakspel naar nieuwe hoogtes te tillen met onze houten schaakbord!

Handgemaakt

Ons met de hand gemaakte houten schaakbord is van topkwaliteit en uniek in zijn soort. Het is vervaardigd met hoogwaardige materialen en met oog voor detail afgewerkt. Het is het perfecte pronkstuk voor de echte schaakliefhebber.

Natuurproduct

Het schaakbord is gemaakt van hout. Het gebruik van deze materialen geeft het schaakbord een unieke uitstraling en zorgt ervoor dat het bord een warme en natuurlijke uitstraling heeft.

Personaliseren

Wil je het schaakbord nog unieker maken? Je kunt het schaakbord personaliseren door het te laten graveren! Het geeft je bord een unieke uitstraling en maakt het extra speciaal.

Vertical Chess

Tijd om je schaakspel naar nieuwe hoogtes te tillen met ons houten verticale schaakbord!

Speel schaken zonder extra ruimte nodig te hebben! Ons verticale schaakbord is niet alleen handig en ruimtebesparend, maar ook een prachtig decoratiestuk. Verplaats eenvoudig de stukken en speel door terwijl je door het huis loopt. Een leuke en unieke manier om uitgedaagd te worden in dit klassieke spel.

Producten

Onze schaakbord en service

Bekijk hier ons product en de extra service die we aanbieden, als er vragen zijn over een van de onderstaande punten. Neem dan contact met ons op!

577C1D9D-9580-4155-8815-0D3421C2CD41-3579-0000008DD13DA2FC.jpg

€85

Vertical chess

Handgemaakt

Uniek

Untitled-design-19-min.png

€15

Graveren van de schaakbord

Personaliseren

Teksten en logo’s

Recensies

Wie zijn er al voor jou gegaan?

Stan

Mooie rustieke eye catcher aan onze muur. Elke dag speel ik één zet, in een spannend potje tegen mijn huisgenoot.

Floris

Echt een heerlijke toevoeging aan onze muur. Het verticale bord met keurig verwerkte magneten zorgt voor een erg bevredigend schaakspelletje met mijn huisgenoot. Ieder bezoek vraagt naar deze interactieve decoratie.

Marc

Op zoek naar een cadeau voor een schaakliefhebber stuitte ik op dit unieke verticale schaakbord. Door het te laten graveren is het bovendien heel persoonlijk geworden. Oftewel: een echte voltreffer! Daarom hoop ik stiekem dat ik dit bijzondere schaakbord ook eens cadeau krijg...

× Hoe kan ik je helpen?