Evenementen producten

Evenementen producten

Ontdek naast onze populaire live graveerdiensten op locatie ook de mogelijkheid om op maat gemaakte gegraveerde producten te bestellen. Deze zijn speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw evenement. Wij bieden een scala aan mogelijkheden, zoals gepersonaliseerde goodiebags, leuke relatiegeschenken of luxe zakelijke cadeaus.

Maar dat is niet alles – we staan ook paraat om de decoratie op jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan het graveren van kleine decoratieve items en het uitsnijden of transformeren van jouw logo in een creatief product! 

Goodiebags

Laat jouw gasten echte waardering voelen en geef hen een blijvende herinnering mee door jouw goodiebags zorgvuldig samen te stellen! Met ons krijgen jouw goodiebags een persoonlijke en luxe uitstraling door het toevoegen van gegraveerde items. In plaats van simpelweg wegwerpbare en ondoordachte spulletjes, zorgen wij ervoor dat elk item  niet alleen waardevol, maar ook echt nuttig is. Samen maken we van jouw presentje iets bijzonders.

Decoratie

Goede decoratie op een evenement is van essentieel belang. Breng jouw visie tot leven op je evenement met behulp van De Graveer Meneer. Van het graveren van logo’s, teksten en foto’s tot het uitsnijden van letters en logo’s uit hout of acryl, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw merk te laten opvallen. Denk aan het transformeren van jouw logo in een verlichte lamp of het graveren van decoratieve items zoals een welkomstbord. Laat ons je inspireren en samen maken we van jouw decoratie iets memorabels op jouw evenement!

Beursstand ideeën

Bij een beurs wil je mensen kennis laten maken met je bedrijf of merk. Het is een mooie plek om contacten te leggen, het enige is dat je niet alleen bent. Net zoals alle andere stands wil je dat mensen je onthouden. Je moet er dus voor zorgen dat je gasten jou onthouden, laat je logo dan ook op een creatieve manier terug komen bij je stand. Maar geef ook iets mee aan je gasten, hier kan je het verschil maken. Zorg ervoor dat het iets is wat mensen niet zomaar weggooien, een gegraveerde koffiebeker bijvoorbeeld.

Diners

Bij een zakelijk diner draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten, zelfs tot in de kleinste details. Weg met de standaard tafelindeling op papiertjes – wij verrijken de sfeer met handgemaakte houten servetringen waarop trots de namen van je gasten prijken. Of we voegen een elegante touch toe met gegraveerde bordjes versierd met gedroogde bloemen. Heb je zelf een idee? Bij ons is vrijwel alles mogelijk! Samen maken we van jouw zakelijk diner een buitengewone belevenis.

Wil je meer weten over hoe we jouw event nog unieker kunnen maken?

Neem dan gerust contact op!

× Hoe kan ik je helpen?