De Graveer Truck

Graveren op evenementen

Trucks zijn tegenwoordig onmisbaar op evenementen. Een originele variant daarvan is onze Graveer Truck. Onze veelzijdige machine kan op vrijwel elk materiaal graveren, zoals hout, glas, leer, metaal en nog veel meer. Laat bezoekers hun eigen gepersonaliseerde souvenirs maken en creëer een unieke en onvergetelijke herinnering voor iedereen.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of festival, de laser Graveer Truck is een eyecatcher die zorgt voor een persoonlijke touch. Wacht niet langer en boek vandaag nog deze bijzondere attractie voor jouw evenement!

Trucks op evenementen zijn tegenwoordig erg populair, je kan er bijna niet meer om heen. onze graveertruck is dé ideale toevoeging aan jouw evenement! Deze veelzijdige machine kan namelijk op vrijwel elk materiaal graveren, zoals hout, glas, leer, metaal en nog veel meer. Laat deelnemers hun eigen gepersonaliseerde souvenirs maken en creëer een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft of festival, de laser graveertruck is een echte eyecatcher die zorgt voor een persoonlijke touch. Wacht niet langer en boek vandaag nog deze bijzondere attractie voor jouw evenement!

Beurzen

Wil je opvallen op een beurs tussen alle andere stands om je merk/bedrijf te promoten? Met De Graveer Truck trek je aandacht en geef je gasten een herinnering mee. Dat kan door producten te laten graveren met je eigen logo en die uit te delen, of door gasten iets persoonlijks te laten graveren. Neem contact op voor meer leuke beursideeën.

Bruiloften

Je bruiloft, een van de mooiste dagen uit je leven en een bijzondere herinnering om te koesteren. Vaak hoort een presentje voor de gasten daar ook bij. Maar wat? De Graveer Truck is het antwoord. Laat je gasten een wijnfles of -glas, borrelplank, sleutelhanger of iets heel anders graveren. Zo hebben ook zij een herinnering voor het leven.

 

Bedrijfsfeesten

Je werknemers hebben het hele jaar hard gewerkt om de beste resultaten te halen voor het bedrijf. Die wil je natuurlijk bedanken. Vaak wordt er dan een jaarlijks event georganiseerd. Met De Graveer Truck kun je jouw werknemers ook nog iets speciaals mee naar huis geven, zoals een glas, borrelplank of sleutelhanger. Een herinnering voor thuis.

Wil je meer weten over hoe we jouw event nog unieker kunnen maken?

Neem dan gerust contact op!

× Hoe kan ik je helpen?